Ana sayfa Sosyal Medya Projeler karıştı! Onur Tuna salıncaktan seslenip yanlış anlaşılmayı düzeltti!

Projeler karıştı! Onur Tuna salıncaktan seslenip yanlış anlaşılmayı düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Onur Tuna, Perşembe akşamları Fox TV ekranında Mucize Doktor dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmakta. Reytingleriyle rekorlar kıran oyuncu, Doktor Ferman karakteri ile yine hayranlarının beğenisini kazandı.

Tuna’nın takipçilerine bir müjdesi var… Instagram hesabından “Az kaldı Serhat Şensesli” notuyla paylaşım yapan oyuncu, yeni single çalışmasının çok yakında izleyicilerle buluşacağını anonsunun geçtiğimiz hafta yapmıştı.

Sözü ve müziği Onur Tuna’ya ait olan, aranjesini ise Serhat Şensesli’nin yaptığı “Yangın Yeri” isimli single çalışması heyecanla bekleniyor. Ancak bir yanlış anlaşılma var.

Onur Tuna’nın ‘Kir’ isimli bir projesi daha var. Zaman zaman bununla ilgili dikkat çeken mesajlar veren oyuncu, bu sefer de Kir projesi ile Yangın Yeri single’ının karıştırılmamasını istedi.

Salıncakta sallandığı bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, “Arkadaşlar Kir projesinin şarkıyla alakası yoktur! Şarkımın adı Yangın yeri” diyerek dikkatleri çekti.

Kir, bir acının hikayesi. Yani kısa bir film aslında. Proje için çekimler yapılıyor, fakat fazla detay olmadığını da hemen hatırlatalım.

Projeler karıştı! Onur Tuna salıncaktan seslenip yanlış anlaşılmayı düzeltti! 7