Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisi bu hafta yok! Yeni bölüm yayını ne zaman? İşte yanıtı…

Ramo dizisi bu hafta yok! Yeni bölüm yayını ne zaman? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisinin bir kaç gün önce bu hafta yayınlanmayacağı ortaya çıkmıştı. Dizinin setinde koronavirüs kapan kişiler olduğu ve bu nedenle de çekimlerin durdurulduğu öğrenilmişti. Oyunculardan koronaya yakalanlar var mı, ekipten mi hastalanan oldu, kaç kişi gibi sorular şu anda cevabını bulmadı.

Ancak tedbir gereği çekimlere bir süre ara verildiği medyaya yansıdı. BKM imzalı dizinin bu hafta 36. bölümün yayınlanması beklenirken gelen haber izleyenleri de üzdü.

Geçtiğimiz yıl Adana’da başlayan ve yeni sezonda ise hikayesi İstanbul’a taşınan Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç oynuyor. Ekran uyumlarıyla izleyicinin beğendiği iki oyuncu, başarılı performanslarıyla da her hafta dizinin takipçilerini ekrana kilitliyor.

Bu hafta ise yeni bölüm yayını yok. Yerine Güldür Güldür Show’un geleceği de henüz yeni belli oldu. Salı günleri yayınlanan Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür’ün Salı akşamı yeni bölümü yayınlanmamıştı.

Nedeni Show TV’deki bir yayınla ortaya çıktı. Güldür Güldür bu hafta Cuma akşamı Ramo’nun yerine geliyor. Ancak gelecek hafta için endişelenen ve Ramo’yu bekleyen izleyiciyi rahatlatan bölüm de hemen bu haberin arkasından geldi!

Ramo, 19 Mart Cuma akşamı, yeni bölümüyle yeniden yayında olacak…