Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’den şaşırtan karar! Güldür Güldür Show Cuma’ya alındı! Ramo dizisine ne oldu?

Show TV’den şaşırtan karar! Güldür Güldür Show Cuma’ya alındı! Ramo dizisine ne oldu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen komedi programı Güldür Güldür Show’un yeni fragmanının yayınlanmasıyla kafaları karıştıran bir durum yaşandı! Güldür Güldür Show, sezon başında önce Perşembe günleri yayınlanmaya başlanmıştı. Normalde 8 yıldır ekranda olan programın Cuma akşamları yayınına alışmıştı izleyici ama kanal Cuma’ya iddialı projesi Ramo’yu taşıdı.

Bu nedenle de Güldür Güldür Show, ilk olarak Perşembe akşamları yayınlanmaya başlandı. Ancak reytingler istendiği gii olmayınca bu kez de Salı akşamına taşındı. Perşembe günleri de Alev Alev dizisi yayınlanmaya başlandı.

Güldür Güldür Show’un bu hafta yeni bölümü yayınlanmayınca izleyici de merakta kalmıştı. Gelen bir fragmanla programının yeni bölümünün Cuma akşamı ekrana geleceği görüldü.

Peki bu durumda Ramo dizine ne oldu? Geçtiğimiz günlerde Ramo dizisinin setinde yaşanan koronavirüs haberleri gündeme gelmişti. Oyuncuların mı, ekipten birilerinin mi virüse yakalandığı hala bilinmiyor ama dizinin bu haftaki bölümü yayınlanmayacak.

Show TV'den şaşırtan karar! Güldür Güldür Show Cuma'ya alındı! Ramo dizisine ne oldu? 7

Görünen o ki Cuma gibi önemli bir günü yabana atmak istemeyen Show TV, Güldür Güldür’ün yeni bölümünü 12 Mart Cuma akşamı yayınlamaya karar verdi!

Bu arada gelecek hafta Ramo’nun yayınlanıp yayınlanmayacağı, yerine Güldür Güldür Show’un mu geldiği şeklinde kafalarda da soru işareti oluştu ama Show TV’de ekrana gelen bir bilgilendirme ile Ramo’nun 19 Mart Cuma akşamı yeniden aynı gününde ve yeni bölümüyle ekranda olacağı da belirtildi.