Ana sayfa Sosyal Medya Bu nasıl bir şirinlik! Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma’nın setinde en çok onu özlemiş!

Bu nasıl bir şirinlik! Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma’nın setinde en çok onu özlemiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir kaç hafta önce korovirüse yakalandığı öğrenilen Eda Ece, Yasak Elma dizisinin çekimlerine kısa bir süreliğine ara vermişti. Oyuncu 10 günlük karantina sürecinin ardından iyileşerek yeniden çekimlere döndü. Dizide Yıldız karakterine hayat veren Ece, yaşadığı zor günleri atlattıktan sonra daha iyi olduğunu da instagram paylaşımlarıyla hayranlarına da gösteriyor.

100. bölümün çekimleri sırasında hastalığı öğrenilen oyuncu, hemen evinde dinlenmeye ve tedavi sürecine geçmişti. İlk bir kaç gün kendisinden hiç bir haber alınamadı.

Sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olan Eda Ece, 4-5 gün hiç bir paylaşım yapmadı. Daha sonra kendisine bazı arkadaşlarından gelen ‘geçmiş olsun’ mesajlarını yayınladı.

Sonrasında instagram hesabından durumuna dair kısa bir açıklama yapan Eda Ece, iyi olduğunu ve yakında sete döneceği müjdesini de verdi. Bu haberin ardından bir kaç gün sonra da yeniden işinin başına döndü.

Sette en çok özlediği isimlerden birisinin de Kuzey bebek olduğu malum! Daha 40 günlükken Yasak Elma setine gelen minik oyuncu Kuzey Gezer, o günden beri sette ve Eda Ece’nin kucağından inmiyor.

Adeta manevi annesi gibi Kuzey’i sarıp sarmayalayan Eda Ece, canlandırdığı Yıldız karakterinin oğlu Halit Can olarak ekrana gelen minik oyuncuyla set arasında oyunlar oynamaya devam ediyor.

Eda Ece, yaptığı son paylaşımında Kuzey ile oyunları sırasında görüntülerini de yayınladı. İşte o anlardan kareler…

Bu nasıl bir şirinlik! Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma'nın setinde en çok onu özlemiş! 9

Bu nasıl bir şirinlik! Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma'nın setinde en çok onu özlemiş! 10

Bu nasıl bir şirinlik! Koronayı atlatan Eda Ece, Yasak Elma'nın setinde en çok onu özlemiş! 11