Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisi öyle değişim yaşayacak ki herkes şaşırıp kalacak!

Ramo dizisi öyle değişim yaşayacak ki herkes şaşırıp kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Ramo dizisi toplam 11 bölüm yayınlandı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle ekrana ara vermek durumunda kalan dizinin hayranlarını büyük sürprizler bekliyor.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i başrolde buluşturan dizinin ilk sezonu mecburen tamamlandı. İkinci sezon ise bambaşka olacak. Ağustos ayında ekibin buluşarak çekimlere başlanması bekleniyor. Ancak bu buluşma Adana’da gerçekleşmeyecek. Artık hikayede Adana geride kaldı. Yeni sezon tamamen İstanbul odaklı olacak.

Ramo dizisinin 2.sezonunun çok farklı bir yöne ilerlemesi ve ilk sezondan çok daha başka konuların öne çıkartılması bekleniyor.

Bu durumun önemli işaretleri de var. Dizide ayrılan isimler dikkat çekiyor. Süleyman karakterini canlandıran Hakan Salınmış’ın diziye veda ettiği söylenmişti. Ayrıca Boz’u canlandıran Görkem Sevindik’in de yeni kadroda olmadığı ortaya çıkmıştı. Deniz Gürzumar ise sosyal medyadan ayrılığını kendisi açıklamıştı.

Ayrılan isimlere yenileri eklendi. Fatoş karakterini canlandıran Cemre Baysel ile Neco olarak izlediğimiz İlhan Şen’in de yeni sezonda dizide olmayacağı söyleniyor.

Ramo dizisi öyle değişim yaşayacak ki herkes şaşırıp kalacak! 7

Diziden gelen bilgiler yönetmen ve senaristin de değiştiği yönünde. Ramo, ikinci sezonu ile bambaşka bir yolda ilerleyecek.

Yani dizi başladığı noktadan çok farklı bir noktaya gelecek. Ramo’daki bu büyük değişim, reytinglerin yükselmesini sağlayacak mı merak ediliyor.