Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinden ayrılan Görkem Sevindik, yeni diziyle dönüyor

Ramo dizisinden ayrılan Görkem Sevindik, yeni diziyle dönüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Söz dizisinde oynadığı Keşanlı rolüyle hafızalara kazınan Görkem Sevindik, son dönemde dizilerin dikkat çeken isimleri arasında yer almakta. Sevindik, başarılı oyunculuğuyla hayran kitlesini büyütürken, geçtiğimiz sezon Ramo dizisiyle ekrana gelmişti. Dizide Boz karakterini oynayan Sevindik’in ayrılışı çok şaşırtmıştı.

Ramo’nun Adana’da çekilen bölümlerinde büyük dikkat çeken Görkem Sevindik, etkin bir rolde oynuyordu. Ramo’nun kız kardeşi Fatoş’a sevdalı olan Boz, yeni sezonda dizide yer almayacak. Fatoş karakteri de yok. İki oyuncunun yokluğunun dizide nasıl açıklanacağı merak konusu. Bu arada Görkem Sevindik’ten yeni bir müjdeli haer geldi.

Oyuncu, Ramo dizisinin ardından yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Sevindik’in ‘Kırmıız Kamyon’ isimli bir dizide oynayacağı şeklindeki kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medyadan duyurdu. Görkem Sevindik’in hayranlarını mutlu edecek bu gelişme ile birlikte dizi de merak konusu oldu.

Ramo dizisinden ayrılan Görkem Sevindik, yeni diziyle dönüyor 7

10. Ev yapım firmasının hazırladığı dizi, itfaiyecileri konu almakta. Dizinin senaryosunu Meriç Demiray yazıyor. Yönetmenliğini Osman Kaya’nın yapacağı dizinin şu anda hazırlık çalışmaları devam etmekte. Bir kaç ay daha süreceği düşünülen hazırlık aşamasının ardından 2021’in ilk aylarında ekrana gelmesi planlanmakta.

Bu kez bir itfaiyeci olarak izleyeceğimiz Görkem Sevindik’in ekrana dönmesi için bir kaç ay daha var ancak yeni sezona gelecek hafta başlayacak olan Ramo’da oyuncunun eksikliğinin hissedileceği de aşikar…