Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinin Neco’su İlhan Şen’den duygusal veda!

Ramo dizisinin Neco’su İlhan Şen’den duygusal veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Ramo dizisi, beklenenden daha düşük reytingler almıştı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i başrolde buluşturan dizi, 2. sezonunda bambaşka bir yapıma dönüşecek. Hikaye artık Adana’da değil, İstanbul’da geçecek. Yeni dönem ile ilgili önemli hazırlıklar yapıldı.

Ramo dizisinin 2.sezonunda yer almayacak isimlerden birisi de İlhan Şen… Neco karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurmuştu. İlhan Şen’in bu iyi çıkışının ardından yeni sezonda yeni bir dizide yer alacak olması da önemli bir gelişme.

İlhan Şen, twitter hesabından yaptığı paylaşım ile hayran hem hayranlarına hem Neco’ya hem de Fatoş’a veda etti. İşte oyuncunun duygusal vedası:

“E, Ramo bitti.. Bütün ekibe, her saniye için, teşekkürler edildi.. Orası tamam, ama asıl ‘siz’ ne yaptınız.. Videolar, yazılar, hikayeler, çizimler.. ‘Siz’ ne yaptınız.. Her saliseniz için çok teşekkür ederim, ederiz.. çok. e #necfat”

Ramo dizisinin Neco'su İlhan Şen'den duygusal veda! 7

Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı ‘Seni Çok Bekleyeceğim’ isimli diziye katılan İlhan Şen, böylelikle üst üste önemli projelerde rol alma şansını yakaladı.

İlhan Şen ilk olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Alaaddin karakterine hayat vererek ekran kariyerine başlamıştı. Şahin Tepesi’nde Mete olarak ekrana gelen oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ise Ferman Façalı karakterini canlandırdı.