Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel’den bir veda ve bir de yeni anlaşma!

Cemre Baysel’den bir veda ve bir de yeni anlaşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinde Fatoş karakterine hayat veren Cemre Baysel, başarılı performansı ile göz doldurdu. Ancak artık yollar ayrıldı. Ramo dizisinde ikinci sezon çok başka olacak. Birçok oyuncu yapımdan ayrıldı. Bu isimlerden birisi de Fatoş karakterine hayat veren Cemre Baysel oldu…

Ünlü oyuncu yeni sezonda artık BKM imzalı Sol Yanım isimli diziyle Star TV ekranında izleyicisi ile buluşacak. Cemre Baysel, twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Ramo dizisi hayranlarına veda etti.

Ünlü oyuncu, paylaştığı mesajında şöyle yazdı: “#NecFat Veda etmeyi siz güzel kalpli insanlara borç bilirim:) İlk ve son kez yazıyorum..Bu uzun bir yolculuk. Her durakta farklı bir hikaye. Şimdi bu durağı geçiyorum.. Mutlu olacağım farklı duraklara yolculuğa çıkıyorum:) Her şeye, herkese bin şükür. Canım Fatoş’um.. hoşçakal:)”

Cemre Baysel'den bir veda ve bir de yeni anlaşma! 7

Cemre Baysel’in ilk olarak 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinde Gonca olarak ekranda yer aldı. Ardından da isimsizler dizisinde Gülperi karakterine hayat verdi. Oyuncu, Payitaht Abdülhamid’de Firuze ve Elimi Bırakma dizisinde ise Melis olarak üst üste iyi yapımlarda kendisine rol buldu.

Cemre Baysel’in Ramo’nun ardından yaptığı yeni anlaşmada çok önemli. Star TV’de yayınlanacak olan Sol Yanım isimli dizide önemli isimler buluştu. Melis Civelek’in senaryosunu yazdığı Sol Yanım dizisinde; Cansel Elçin, Özge Yağız ve Esra Bezen Bilgin ekipte yer alan diğer isimler.