Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde heyecan yükselten yeni gelişme!

Baraj dizisinde heyecan yükselten yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karantina süreci nedeniyle çekimleri mart ayında durdurulan Baraj dizisi, Fox TV için önemli bir koz konumunda. Kadın dizisinin Salı akşamları bıraktığı reytingi Baraj dizisi ile geri almak isteyen Fox TV, dizinin uluslararası alanda duyurulması için de önemli adımlar attı.Madd Entertainment tarafından yurt dışı satışları Nehir ismiyle yapılan diziden yeni gelişmeler var.

Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin setinde hareketlilik başladı. Sadece 2 bölümü yayınlanan Baraj dizisi büyük ilgi görmüştü. Biran Damla Yılmaz’ın Nehir karakteri ile bir hayli etkileyici olduğu yapımda Feyyaz Duman da Nazım karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Baraj dizisinde heyecan yükselten yeni gelişme! 8

Baraj dizisinin çekimlerinin yeniden başladığı sosyal medyada yapılan paylaşımlarla takipçilere duyuruldu. Yeni dönemde Fox TV’nin Baraj dizisinden büyük beklentisi var. İzleyiciler de sabırsızlıkla yeni bölümlerin yayınlanmasını bekliyor.

Baraj dizisinde heyecan yükselten yeni gelişme! 9

Pandeminin 2.dalgası düşünülerek ilk olarak stok bölümlerin çekileceği dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayında başlaması daha mantıklı gözüküyor. Yaz günlerinde düşük reytingler nedeniyle Fox TV, diziyi Ağustos ayında ekrana getirir mi, işte bu da bir soru işareti…