Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo ile parlayan İlhan Şen’in kariyer zıplaması için tam zamanı!

Ramo ile parlayan İlhan Şen’in kariyer zıplaması için tam zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Ramo dizisinin reytingleri beklentilerin altında geldi. Dizinin aksiyon dolu sahneleri, ana karakterlerin ilgi çekici özelliklerinin yanı sıra, yan karakterlerin de derinliği bulunmasına rağmen gösterilen ilginin düşüklüğü dikkatlerden kaçmadı. Dizinin güçlü bir kadrosu da vardı ama ilk sezon istenilen noktaya ulaşamayınca büyük bir değişim dalgası yaşandı.

Ramo dizisinden birçok oyuncunun ayrıldığı, hikayenin artık İstanbul’a taşındığı ve bambaşka isimlerle desteklenerek 2. sezonda yeniden izleyici karşısına çıkacağı biliniyor. Dizinin ilk sezonunda en çok dikkat çeken karakter ise İlhan Şen’in canlandırdığı Neco karakteri oldu.

İlhan Şen daha önce Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Alaaddin karakterine hayat vererek ekran kariyerine başlamıştı. Şahin Tepesi’nde Mete olarak ekrana gelen oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ise Ferman Façalı karakterini canlandırdı.

Ramo dizisinde Neco olarak öne çıkan ve büyük beğeni toplayan İlhan Şen, şimdiye kadar büyük çıkış sergileyeceği bir yapım bulamamıştı. Ancak bu sefer önüne büyük bir fırsat çıktı.

Ramo ile parlayan İlhan Şen'in kariyer zıplaması için tam zamanı! 7

Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin hazırlıkları yoğun tempoda sürüyor. İlhan Şen’in de diziye katılması bekleniyor. İmza aşamasındaki görüşmeler sürerken, oyuncu adına bu dizinin kariyerinde zıplama yapabileceği bir proje olabilir. Özellikle de Özcan Deniz faktörü dizinin çok dikkat çeken bir iş olacağını anlatıyor.

İlhan Şen’in de ihtiyacı olan güçlü bir kadroda iyi bir rol… Ramo’daki Neco rüzgarı ile büyük bir hayran kitlesini peşinden koşturmaya başlayan İlhan Şen adına, kariyerinde zıplama yapmanın tam zamanı. Bakalım bu gerçekleşecek mi?