Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy yeni dizisinde kariyerinde bir ilk yaşayacak!

Buğra Gülsoy yeni dizisinde kariyerinde bir ilk yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Nizamı Alem dizisinin hazırlıkları devam ediyor ve çekimler de ay sonunda başlayacak. Dizinin başrolünde yer alan isimlerden biriside Buğra Gülsoy… Kariyerinde birçok başarılı yapım bulunan ünlü oyuncunun eline büyük bir fırsat geçti.

Tarihi önemi olan, dönem dizilerinde yer almak hem zor hem de çok etkilidir. Birçok dizi oyuncusu da dönem dizilerinden çok önemli kazanımlar elde etmiştir. Buğra Gülsoy da Türkiye’de pek de konuşulmayan Selçuklu İmparatorluğu dönemini anlatan bir yapımın sürükleyici ismi olması çok önemli bir gelişme.

Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Aşk Yeniden,Kızım gibi dizilerle kariyerinde çok önemli yapımlarda rol alan oyuncu, yeni sezonda ise Sultan Melikşah olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Buğra Gülsoy yeni dizisinde kariyerinde bir ilk yaşayacak! 7

Kariyerinde ilk kez bir dönem dizisinde rol alacak olan Buğra Gülsoy, at binme ve kılıç kullanma eğitimleri alıyor. Hayranları ünlü oyuncuyu daha önce hiç görmedikleri güçlü bir lider olarak izleyecek.

Nizamı Alem dizisi en çok da Buğra Gülsoy’un kariyerini etkileyecek. Oyuncu bugüne kadar tartışmalı yapımlarda rol almadı. Ama Selçuklu İmparatorluğu gibi zor bir dönem ve yaşanacaklar, birçok tartışmayı da beraberinde getirebilir.