Ana sayfa Sosyal Medya Resmen salladı! Hande Erçel mayolu pozunu paylaştı, 10 dakikada beğeni rekoru kırdı!

Resmen salladı! Hande Erçel mayolu pozunu paylaştı, 10 dakikada beğeni rekoru kırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıktan sonra popüler bir isim haline dönüşen Hande Erçel, sosyal medyanın yıldızı oldu adeta! Gündemden hiç düşmeyen oyuncu, dizisinin ara vermesinden sonra da yine konuşulmaya devam ediyor.

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Erçel’in her paylaşımı milyonları buluyor. Oyuncunun yaptığı paylaşımlar o kadar hızlı etkileşime giriyor ki pek çok ünlü ismin bir günde ulaşamadığı beğeni oranlarını dakikalar içinde katlıyor.

Hande Erçel’in instagram hesabındaki takipçi sayısı ise hızla 22 milyona ilerliyor. Son yılların en çok konuşulan genç kadın oyuncuları arasında olan Erçel, son yaptığı paylaşımla da rekora koştu adeta!

Pazar günü hayranlarına güzel bir sürpriz yapan oyuncu, Maldivler tatilinde çekilen iki pozunu paylaştı. Sahilde mavi mayosu ile poz veren oyuncunun aşağıdaki iki pozuna, 10 dakika içinde 318 binden fazla beğeni gelirken, ayrıca 8 bini geçen de yorum aldı.

Saatler içinde milyonları geçeceği de görülen fotoğraflara hayranları, fanları, takipçileri kalp emojileri bırakıyor, övgü dolu yorumlar yapıyorlar.

İşte Erçel’in sosyal medyayı dakikalar içinde salladığı o son pozları…

Resmen salladı! Hande Erçel mayolu pozunu paylaştı, 10 dakikada beğeni rekoru kırdı! 8

Resmen salladı! Hande Erçel mayolu pozunu paylaştı, 10 dakikada beğeni rekoru kırdı! 9