Ana sayfa Sosyal Medya ‘Mutlulukla bırakıyorum…” Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine duygusal vedası

‘Mutlulukla bırakıyorum…” Aslıhan Güner’in Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine duygusal vedası

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki sezondur ekranlarda yer alan bir dizi daha dün akşam son bölümüyle ekrana geldi. Show TV’nin romantik komedi dizisi, 64. bölümüyle final yaptı. Dizinin son bölümünde güzel sürprizler de izleyiciyi bekliyordu. Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde Cumartesi akşamları ekrana gelen dizi, ekranın unutulmazları arasına da girdi.

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’ni yer aldıkları dizinin finalinde tüm ailenin bir araya gelerek verdiği veda pozunda izleyenleri de şaşırtan ikizler de vardı.

Kuzey ve Yıldız’ın 20 yıllık ayrılıklarının ardından evlenmeleri ve sonrasında oğulları Güney’in dünyaya gelmesi izleyiciyi de sona giderken mutlu etmişti. Finalde ise Yıldız’ın ikiz çocuklara hamile olduğunun ortaya çıkması başka bir sürpriz oldu.

Son sahnede tüm ailenin bir arada verdiği poz, 1 yıl sonrasına aitti ve ikizler Doğu ve Batı da dünyaya gelmişti. Yıldız, çok sevdiği Kuzey ve bebekleri Doğu, Batı, Güney ile tüm yönlerini tamamladı. Bu güzel sürprizin ardından da izleyiciye veda edildi.

Karadeniz’in yemyeşil illerinden birisi olan Ordu’da çekilen dizinin son bölümünde yine yayladan muhteşem manzaralar da ekrana geldi.

Sevilen dizinin gidişi izleyenlerde buruk bir hüzün bırakırken, oyunculardan ve dizinin sosyal medya hesaplarından da veda paylaşımları yapıldı.

Aslıhan Güner de 2 yıldır Yıldız karakteri ile çok sevildi. Başarılı oyunculuğu ile Karadenizli bir kadın karakterle adeta özdeşleşen bir performans ortaya çıkardı.

Oyuncu, twitter hesabından diziye şu sözlerle veda etti:

'Mutlulukla bırakıyorum..." Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine duygusal vedası 9

'Mutlulukla bırakıyorum..." Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine duygusal vedası 10

Kuzey Yıldızı’nın sosyal medya hesabından şu sözlerle veda edildi:

“Hoşça kalın. 64 bölüm boyunca hikayemize ortak olan siz değerli izleyicilerimize sonsuz teşekkürler..”

'Mutlulukla bırakıyorum..." Aslıhan Güner'in Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine duygusal vedası 11