Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Reyting fakiri Akrep dizisinde ‘yok artık’ dedirten gelişme!

Reyting fakiri Akrep dizisinde ‘yok artık’ dedirten gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanmakta olan Akrep dizisinin son bölümleri düşük reytingler ile dikkat çekiyor. Dizinin ilk başladığı günden şu güne kadar izleyici kaybı sarsıcı oldu. Bu durumun en önemli nedeni de Star TV’nin gün değişikliği kararıydı… Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Fikret karakterini canlandıran Bekir Aksoy da önceki hafta yapımdan ayrıldı.

Akrep dizisinde son dönemde öne çıkan oyuncu ise Ahmet Karadağ karakterine hayat veren Çağdaş Onur Öztürk oldu. Oyununun gelişi ile hikaye hareketlendi belki ama çok farklı bir yöne doğru kayış da kendisini gösteriyor.

En son 15. bölümü yayınlanan dizide hikayenin gidişatı da bazı endişeleri beraberinde getiriyor. Ahmet karakteri ile birlikte diziye mafya sosu bulaştı. Bunu söyleyen ise Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu… Dizinin son bölümlerindeki gelişmelerden örnekler veren Koloğlu, Ahmet’in kumarhanesine dikkat çekti.

Ahmet’in yeni ortağı Perihan’ın kumarhaneye gittiğini ve Ferda’nın da krupiye olarak burada çalıştığını yazan Koloğlu, Hakan’ın da zaten kumarbaz olduğunu belirterek şu ifadeyi kullandı:

“Perihan (Demet Akbağ) orada yeni ortağının ne yaptığını görmek için gelmiş, Ferda (Evrim Alasya) krupiye olmuş, Perihan’ın damadı Hakan zaten kumarbaz, Aras da Ahmet’ in işlerini görüyor, yeni mekanı burası. Yani aile boyu kumarhane dedikleri…”

Kumarhanedeki bu görüntüler ise birçok izleyici için ‘yok artık’ dedirten bir noktaya doğru hikayenin ilerlediğini anlatıyor.