Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular!

Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular!

tarafından zk zk
Star Tv’de dün akşam 43. bölümü yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler, reyting tablosunda iyice düşmeye başladı!
Televizyongazetesi/Detay

Dizinin takipçileri, 27 Kasım reyting sonuçlarının gelmesinden sonra sosyal medyada eleştirilere başladılar.

Bir süredir reytingi düşüşte olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin, bu hafta daha da ciddi bir düşüşe geçtiği görülüyor.

Baş rollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Osman Sonant ve Bade İşçil’in oynadıkları diziye bu hafta konuk oyuncu olarak Şükran Ovalı gelmişti.

Ayrıca bir kaç hafta aradan sonra Aslıhan Gürbüz”ün iyileşmesiyle geçtiğimiz hafta kısa sahnelerde görünen Merve de bu hafta Sarmaşık’a döndü.

Fakat tüm bu gelişmeler dizinin gidişatını değiştirmediği gibi reyting daha da düştü.

Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 18

43. bölüm Total’de bir önceki haftaya göre 7 sıra gerileyerek 2.82 reyting ile 20 sıraya yerleşti. AB grubunda da gerileme devam etti. Geçtiğimiz haftaya göre bir sıra geriye düşen ve 7. sıraya oturan dizi 3.85 reyting aldı.

Bir süredir sosyal medyada dizideki kimi hikayeleri ve gidişatı eleştiren izleyiciler, alınan bu reyting sonuçlarından sonra diziyi sosyal medyadan eleştiri bombardımanına tutmaya başladı.

Dizinin bu reytinglerle sezon sonunu görmesinin zor olduğunu düşünen izleyenler, sosyal medyada eleştirilerine devam ediyorlar.

İşte o eleştirilerden bazıları:

Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 19 Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 20 Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 21 Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 22 Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 23 Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 24 Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 25 Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 26

Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 27

Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 28Reytingde çakılan Ufak Tefek Cinayetler dizisini topa tuttular! 29