Ana sayfa Sosyal Medya Reyyan güzel giyinsin! İşi gücü bıraktık Hercai’de Reyyan’ın kıyafetine takılı kaldık!

Reyyan güzel giyinsin! İşi gücü bıraktık Hercai’de Reyyan’ın kıyafetine takılı kaldık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Hercai dizisinde Ebru Şahin’in canlandırdığı Reyyan karakterinin kıyafetlerine sosyal medyada büyük bir tepki dalgası var.

8 Aralık Pazar akşamı “ReyyanGüzelGiyinsin” etiketi twitter’da adeta patlama yaptı. Binlerce mesaj paylaşıldı.İzleyiciler Reyyan karakterinin kıyafet seçiminden memnun olmadıklarını yazdıkları mesajlarla gösterdi.

“Gönül gibi giyinse yeter” diyen dizi hayranları olduğu gibi, “Allah başka dert vermesin Türkiyem” notuyla eleştirenler de oldu.

Bir dizi hayranı, “Sadece kıyafeti geçtim renkleri de berbat. Özellikle mi iğrenç renkler seçiyorsunuz kıza. Azıcık özen gösterin gerçek resimleriyle alakası yok güzelliğini öldürüyorsunuz” diyerek birçok dizi hayranının düşüncesine tercüman oldu.

Bu etiketi açan ve paylaşım yapanlara “Dünyada hiç mi derdiniz yok?” sorusu da soruldu. Birçok Hercai hayranı Reyyan üzerinden yorumlar paylaştı. Ancak birçok twitter kullanıcısı da binlerce mesajın gelmesine şaşırdı ve “Derdimize bak” diyerek konuyu küçümsedi.

blank