Ana sayfa Sosyal Medya Rojda Demirer’e doğum gününde en özel mesajlar Didem Balçın ve Selin Şekerci’den

Rojda Demirer’e doğum gününde en özel mesajlar Didem Balçın ve Selin Şekerci’den

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Rojda Demirer’in bugün doğum günü. 12 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya gelen oyuncu, 40. yaş gününü kutluyor. Rojda Demirer’in bu özel gününde yakın arkadaşları da instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Bu isimlerden Didem Balçın, 6 yaşından bu yana hayatında olan Rojda Demirer için bir video hazırladı. Didem Balçın mesajında da dikkat çeken ifadeler kullandı. Selin Şekerci de arkadaşının doğum gününü geçmişten bir anısını hatırlatarak kutladı.

Didem Balçın, kardeşliklerinin çok eskilere dayandığını belirttiği mesajında Rojda Demirer için evlilik imasında da bulundu.

Balçın, instagram hesabından şu mesajı yazdı: “Can dostum… Sana söyleyeceğim sözlerin en güzeli henüz yaşanmadı. Bugüne kadar yaşanılan anılarımıza uygun kelimeyse henüz bulunmadı. O yüzden bir film gibi olan hayatımız için , doğum günün için bu videoyu hazırladım. 6 yaşından beri hayatımdasın… Dileğim hep olman. Kardeşliğimiz , anılarımız, iyi kötü her anımız çok kıymetli. Bu kıymeti anlatacak söz, bozacak güç yok. Seni çok seviyorum. En değerli çiçeğim artık senin.. Şimdi senin çiçeğini atma vaktin. İyi ki doğdun.”

İşte Didem Balçın’ın paylaştığı video…

Rojda Demirer için bir başka duygusal paylaşım da Selin Şekerci’den geldi… Ünlü oyuncu da 2008 yılından bir hatırasını instagram hesabından yayınladı.

Şekerci, mesajında şöyle yazdı: “İlk fotoğrafımız aslında bu, officially olarak tam şu an arkadaş olmuştuk, nasıl da özenerek bakmışım benim makinemdi bu, kim çekti acaba? Sen hatırlamazsın yaşlandın Beykoz’un üstlerinde Esin’in ilk eviydi. 3 vesaitle gelmiştim 2 otobüs 1 dolmuşa binip sete geç kaldığım için de bir sürü trip yemiştim sonra oturduk bu masaya.. Senden öğrendiğim en önemli şeylerden biri; “sette senden küçüğe, yeniye kol kanat ger, ablalık yap” oldu. Yapıyorum da galiba vardır değdiğim çünkü sen olmasaydın ben oradan sağ çıkamazdım, seni çok seviyorum. Şuan ağlıyorum ama sen görmüyorsun tabi ahahaha sinirim bozuldu iyi ki doğdun!”

Rojda Demirer'e doğum gününde en özel mesajlar Didem Balçın ve Selin Şekerci'den 7