Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükran Ovalı aylar sonra yeniden hayranları ile buluşuyor!

Şükran Ovalı aylar sonra yeniden hayranları ile buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirdikten sonra tiyatro sahnelerine dönüş yapmıştı. Oyuncu, dizilerde yer almıyor ama tiyatroda bir süredir kendini göstermekten geri durmuyor.

Geçtiğimiz sezon Evlat isimli oyunda Onur Saylak ile birlikte sahnede yer alan Şükran Ovalı, bugünlerde bir hayli mutlu. Zira oyununun açık havada sahneleme fırsatı buldu.

Tiyatroların kapalı mekanlardan, açıkhava sahnelerine taşınması süreci başladı. Şükran Ovalı da takipçilerine yeniden buluşacakları günün müjdesini verdi.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda “29 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta bekleriz” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Oyunun biletlerinin satışı da devam ediyor.

Şükran Ovalı aylar sonra yeniden hayranları ile buluşuyor! 7

Evlat oyununda Onur Saylak ve Şükran Ovalı’nın yanı sıra; Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Esra Bağışgil, Burakcan Doğan da yer alıyor.

Tiyatronun Yeni Adresi: “KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu”

Şehrin rakipsiz etkinlik ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, seyircisinden ayrı düşen ve zor günler geçiren tiyatrolara kapılarını açtı!

“KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu”, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tasarlanan yeni sahnesinde farklı tiyatro gruplarının sevilen oyunlarına ev sahipliği yapıyor