Ana sayfa Dizi Haberleri Romantik komedilerin kraliçesi Burcu Özberk hayranları dramın dibini Kraliçe dizisiyle bulacak!

Romantik komedilerin kraliçesi Burcu Özberk hayranları dramın dibini Kraliçe dizisiyle bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle 22 Mart Çarşamba akşamı buluşacak olan Kraliçe isimli dizide, Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisi başrolde yer aldı. Bugüne kadar yer aldığı romantik komedi dizileri ile bu tür yapımların en bilinen kadın oyuncusu olan ve hayranlarının ‘romantik komedilerin kraliçesi’ olarak tanımladığı Burcu Özberk, yeni projesinde dramın en ağır halleriyle ekranda olacak.

Queen Sugar isimli Amerikan dizisinden uyarlanan Kraliçe projesinde bir kadının kocası üzerinden yaşanan skandal ile değişen hayatı, kardeşleri ile yıllar sonra bir araya gelerek ölen babasının işini devralması ve kendisini ailesine adaması temeli üzerinden örülen güçlü bir hikaye var.

Dizinin oyuncu kadrosu arasında Selin Şekerci, Özgün Karaman, Cihat Tamer, Serhat Parıl ile Ayşe Akın da bulunuyor. Ünlü yönetmen Cevdet Mercan’ın yönetimindeki dizi ekibi uzun süredir yoğun bir şekilde çalışıyor ve ilk bölümün de 22 Mart’ta yayınlanacağı Kanal D tarafından duyuruldu.

Romantik komedilerin kraliçesi Burcu Özberk hayranları dramın dibini Kraliçe dizisiyle bulacak! 13

Çarşamba akşamları artık çok önemli bir hale geldi. Kuruluş Osman dizisinin yanı sıra yeni başlayan Adım Farah dizisi de çarşamba rekabetinde büyük çıkış sergiledi.

Çöp Adam dizisi ile Star TV iddialı bir süreç yürütürken, Kanal D’nin O Kız dizisi ise final yaparak sona eriyor.

O Kız dizisi yerine bu sefer Kanal D yine güçlü bir dram dizisi olan Kraliçe ile reytinglerde iyi bir konum elde etmeyi planlıyor.

Romantik komedilerin kraliçesi Burcu Özberk hayranları dramın dibini Kraliçe dizisiyle bulacak! 14

Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisi daha şimdiden sosyal medyada büyük ilgi gördü ve Kraliçe dizisinin de yine iyi reytinglerle yola çıkması bekleniyor.

Gökhan Alkan da 1 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yapmış oldu.

Antakya’da çekilen Kalp Yarası dizisinde Yağmur Tanrısevsin ile çok iyi bir partnerlik yürüten ünlü oyuncu, 2022 yılının Şubat ayında final yapan diziden bu yana başka bir projede yer almamıştı.