Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şabaniye benzetmesine Bergüzar Korel’den sert sözlerle eleştiri

Şabaniye benzetmesine Bergüzar Korel’den sert sözlerle eleştiri

tarafından ker_def

İlk olarak Posta gazetesinde yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde ilk şarkısıyla sahneye çıkan Bergüzar Korel’in hayranlarından ilginç bir benzetme geldi. Korel, kısa saçlarıyla Kemal Sunal’ın canlandırdığı efsane karakter Şabaniye’ye benzetildi.

SORUYA GÜLEREK KARŞILIK VERDİ

Usta oyuncu Şener Şen’in yeni oyununun galasına annesi Hülya Darcan’la katılan Bergüzar Korel’e “Kısa saça devam edecek misiniz” sorusu soruldu. Soruya gülerek karşılık veren Korel, gazetecilerden müsaade istedi.

BERGÜZAR KOREL, INSTAGRAM’DAN AÇIKLAMA YAPTI

Bu benzetmenin magazin basınında geniş şekilde haber yapılması ve televizyon programlarında da konu edilmesi üzerine Bergüzar Korel, instagram hesabından uzun bir yazıyla konuya tepkisini dile getirdi.

Magazin muhabirleri ile olan yakın iletişimini ve kameralar kapandıktan sonra yaptığı sohbetleri hatırlatan, her zaman magazin gazetecilerine önem verdiğini ifade eden Korel, yapılan bu haberlerin bu iletişime yakışmadığı mesajını verdi.

Posta gazetesi magazin servisi müdürü Müge Dağıstanlı ve birlikte program yaptığı Gülşen Yüksel Salt’ın konuyu Kanal D ekranındaki 2. Sayfa programında da dile getirmesine kızan Bergüzar Korel, şu sözlerle magazin gazetecilerine mesaj verdi:

Şabaniye benzetmesine Bergüzar Korel’den sert sözlerle eleştiri 10

Şabaniye benzetmesine Bergüzar Korel’den sert sözlerle eleştiri 11

Şabaniye benzetmesine Bergüzar Korel’den sert sözlerle eleştiri 12

Şabaniye benzetmesine Bergüzar Korel’den sert sözlerle eleştiri 13