Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisi fırtına estirdi, ihanet itirafı gelecek mi?

Sadakatsiz dizisi fırtına estirdi, ihanet itirafı gelecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere,Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi bilindiği üzere BBC yapımı Doctor Foster’ın yerli uyarlaması..

Dizinin ilk bölümü yayınlandı ve daha ilk anlardan itibaren de izleyicileri hemen kendisine çekti. Cansu Dere’nin etkili performansı ve güçlü kadın imajı da hayranlarını mest etti. Dizi çarşamba akşamları güçlü rakiplerinin karşısında reyting mücadelesi verecek.

Kadın izleyicileri kendisine çekmeyi daha ilk bölümden başaran Sadakatsiz, hızlı akan hikayesi ve yüksek temposu ile göz doldurdu. Cansu Dere’nin yanı sıra Caner Cindoruk da etkili performansı ile sosyal medyada iltifatlar aldı.

Sadakatsiz dizisi 2. Bölümü 14 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Asya, Volkan’a ihanetini itiraf ettirmeye çalışıyor!

Olan biteni anlayan Asya, Volkan ile konuşmaya kararlıdır. İhanetini itiraf ederse her şeyin eskisi gibi olacağını söyler. Zira hala Volkan’ı sevdiğini dile getirir. Ancak bu çaba nafiledir. Volkan ihaneti itiraf etmeye yanaşmaz.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!