Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin o meşhur sahnesinin arka planı ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin o meşhur sahnesinin arka planı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisi, ilk 5 bölümlük performansı ile müthiş bir başarı kazandı. Reytingleri zıplatan Kanal D dizisinin arka planında büyük bir emek var…

RTÜK’ün yaptığı değerlendirmede evlilik dışı ilişki yaşamayı normal gösterdiği gerçekçiyle para cezası verilen Sadakatsiz, yeni sezonun farklı ve güçlü bir dizisi olduğunu her ortamda kanıtlıyor. Sahneleriyle de çok konuşulan dizide son bölümde bir yüzme sahnesi vardı ki, herkesi fazlasıyla etkiledi.

Asya karakterine hayat veren Cansu Dere, dizinin 5. bölümünde yer alan bu sahnenin arka planında nasıl bir çalışma yürütüldüğünü paylaştığı fotoğraf ile gösterdi.


Suyun içinde Cansu Dere ve onu en iyi açıdan çekmek için çaba harcayan 9 kişi ekip çalışmasının ne kadar kıymetli olduğunu anlatıyor. Çevresinde kendisine yalan söyleyen, ihanet eden insanları görmekten bunalan Asya’nın denize girip isyanını çığlık ile gösterdi onlara işte böyle bir ekip çalışması yapılmış.

Cansu Dere de işte tam da bu ekip konusuna değindi ve şu mesajıyla da takipçilerinden beğenileri ve övgüleri topladı:

Ekip işi ???? #teamwork @sadakatsizdizi @kanald @medyapimresmi

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'nin o meşhur sahnesinin arka planı ortaya çıktı! 7