Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde o tokat izleyicinin içinin yağını eritti!

Sadakatsiz dizisinde o tokat izleyicinin içinin yağını eritti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinde geçtiğimiz haftalarda koronavirüs sorunları yaşanmıştı. Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, virüsü atlattı ve 10 günlük karantinanın ardından işinin başına döndü. Ancak Burak Sergen hala hastanede ve yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor.

Burak Sergen’in yer almadığı Sadakatsiz dizisinin 28. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. 5 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak olan 28. bölümde dikkat çeken olaylar yaşanacak.

Annesi tarafından hırpalanan ve tokat yiyen Derin büyük bir şok içinde. Derin, Volkan’ı Asya’ya kaptırmamak için her şeyi yapmaya kararlı. Annesinin uyarısı da işe yaramıyor. Gönül, Derin’e okkalı bir tokat atıyor ve kızını kendine getirmeye çalışıyor. Ama nafile, Derin kendisini öldürtmek isteyenin Asya olduğu yönünde bir ifade veriyor.

Sadakatsiz dizisinde o tokat izleyicinin içinin yağını eritti! 7

Yine kabak Asya’nın başına patlayacak. Faruk’un yaptıklarından dolayı Asya suçlanıyor… Şimdi ne olacak? İzleyiciler merakla yeni bölümü bekliyor.

Dizi hayranlrı Gönül’ün Derin’e attığı tokatın içlerinin yağını erittiğini belirten yorumlar yapıyor. Bir izleyici, “Nasıl içim rahatladı annesi Derin’e vururken. Ülkece içimiz soğudu” diye yorum bıraktı. Benzer yorumlarda bulunan da birçok kişi var.

Sadakatsiz 28. Bölüm Fragmanı yayında! Derin, tüm suçu Asya’nın üzerine atıyor!

Derin, Faruk’un elinden kurtuluyor, fakat ifadesinde tüm planı Asya’nın kurduğunu söylüyor. Gönül, Derin’i karşısına alıyor ve tüm olanlardan sora kızına tokat atıyor. Asya, suçlamalar karşısında şaşkınken, Volkan Derin’den boşanmak istediğini söylüyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!