Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde sıkı tutunun, çünkü Asya’nın intikamı başlıyor!

Sadakatsiz dizisinde sıkı tutunun, çünkü Asya’nın intikamı başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin 4. bölümü 28 Ekim akşamı yayınlanacak. İlk 3 bölüm büyük ilgi gördü. Dizi AB ve ABC1 gruplarında bu haftayı birincilikle kapatarak Kuruluş Osman dizisinin zirve keyfini bozdu…

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin 4. bölümünde Asya’nın intikamını almasını izleyeceksiniz. Her şey normal gibi davranan Asya, Volkan’dan boşanmak için harekete geçiyor. Ancak Volkan’a da ondan şüphe ettiği için özür dileyerek bir şey hissettirmemeye çaba harcıyor.

Bahar ve Derin de Volkan gibi Asya’nın intikam alacağı kişiler olacak. İzleyiciler ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda “Alacağı intikamı büyük bir zevkle bekliyorum” diye yorum yapıyor. Özellikle kadın izleyiciler Asya’nın bu güçlü tavrına büyük destek veriyor. “Bence bir kadın Asya gibi olmalı; sakin, sessiz ve tehlikeli. Avına yavaş yavaş ve içten yaklaşmalı, çünkü bazıları bundan anlıyor” diyen bir dizi izleyicisi de Sadakatsiz’e kendini fena halde kaptırdığını anlatıyor.

Dizinin izleyicileri içine çeken ve her yeni bölümü çok merak ettiren bir ilerleyişi var. Asya’nın intikamının nasıl olacağı ise reytingleri patlatacak kadar ilgi görecektir…

Sadakatsiz 4. Bölüm Fragmanı yayında! Asya’nın planı ne? Derin, Volkan ile olan ilişkisinde her şeyin harika gittiğini düşünmektedir. Volkan’ın Asya’dan ayrılacağından emin olan Derin, aldığı bir uyarı ile sorgulamaya girer. Asya ise plan yapmaktadır.

Herkes olayların Asya tarafından bilinmediğini düşünse de işler öyle değildir. Volkan’a karşı gayet normal olan Asya neler yapacaktır? Asya’nın planı ne?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!