Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinden ayrıldı sanılmıştı ama gitmiyor!

Sadakatsiz dizisinden ayrıldı sanılmıştı ama gitmiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin sevilmeyen bir karakteri, dün akşam ekrana gelen yeni bölümdeki final sahnesinin ardından diziden ayrıldığı şeklinde yorumlarla gündeme gelmişti. Dizide Selçuk’u oynayan Tarık Emir Tekin’in, son sahnede karakterin inşaattan aşağı düşmesiyle öldüğü düşünülüyordu ama durum pek de öyle olmayacak!

Aslında 14. bölümüyle ekrana gelen dizide kafaları karıştıran bir final sahnesi yaşandı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizide herkesi şoke eden bir sahne sonrası kafalar karıştı.

Dizinin takipçileri, Volkan ile işbirliği yapan Selçuk’un, Asya ve Nil’in kendisine oyun oynadığını anlaması ve delirmiş bir şekilde Nil’in peşinden gittiği sahnede nefesleri tuttu! Nil kaçarken, Volkan da geldi. Bu sırada Asya da inşaatın önünde duruyordu.

Yukarıdaki kovalamacada Nil, Selçuk’tan kurtulmak için atlayacağını söylerken, Volkan da onu durdurmaya çabalıyordu. Selçuk bir anda hamle yapıp Nil’in üstüne atlamaya çalışırken Volkan Nil’i çekti.

Bu sırada inşaattan bir kişinin düştüğünü gören Asya şoka girdi! Bu kişinin Volkan olduğunu sanan Asya şaşırıp kalırken, kimin düştüğü de tam anlaşılamadı.

Sadakatsiz dizisinden ayrıldı sanılmıştı ama gitmiyor! 7

İşte bu sahnenin ardından dizinin başrolü Caner Cindoruk’un oynadığı Volkan’ın düşüp öleceği ihtimalini pek kimse düşünmedi! Zira başrolün ölme şansı yok şu aşamada!

Ancak Şevval Sam’ın oğlu olan ve ilk oyunculuk deneyimi ile ekrana gelen Tarık Emir Tekin’in oynadığı Selçuk’un inşaattan düşüp öldüğü düşünüldü.

Bir sonraki hafta merakla beklenirken gelen bir kulis haberi ise dikkat çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş, Tarık Emir Tekin’in diziden ayrılmadığı bilgisini verdi.

İnşaattan düşüp yaralanacağı tahmin ediliyor Selçuk karakterinin bu açıklamadan sonra. İşte o gergin sahne…