Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Ali’si Alp Akar o kadar başarılı ki, sosyal medyada vuran vurana!

Sadakatsiz dizisinin Ali’si Alp Akar o kadar başarılı ki, sosyal medyada vuran vurana!

tarafından ker_def

TelelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinde Alp Akar, Asya’nın oğlu Ali karakterine hayat veriyor. 2006 yılında dünyaya gelen Akar, çocuk oyuncu olarak birçok yapımda rol aldı. İzleyicilerin de yakından tanıdığı birisi oldu…

Canım Ailem dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Akar, Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele, Çifte Saadet, Güldüy Güldüy Show ve Vatanım Sensin gibi yapımlarda dikkat çekti.Son dönemde ise Bizim Hikaye’de canlandırdığı Fikret karakteri ile öne çıkan oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir’de Remzi, Payitaht Abdülhamid’de ise Şahzade Nureddin olarak ekranda yerini aldı.

Şimdilerde ise başarılı performansı ile Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya ile, Caner Cindoruk’un hayat verdiği Volkan’ın oğlu Ali olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Alp Akar, o kadar başarılı bir performans sergiliyor ki, her haliyle dizi izleyicilerini gıcık etmeye devam ediyor. Sadakatsiz dizisinde Ali’nin her sahnesi adeta izleyiciler için sinir harbi oluyor. Akar da bunu sağlayacak bir performans sergiliyor ki, sosyal medya Ali’nin yaptıkları ile dolup taşıyor.

Sadakatsiz dizisinin Ali'si Alp Akar o kadar başarılı ki, sosyal medyada vuran vurana! 25

Dün akşam yayınlanan 15. bölümde de Ali karakteri izleyicileri adeta çıldırttı. “Asya, DNA testi yaptır. Ali senin oğlun olamaz” diye yorum bırakan dizi hayranları, Ali’nin annesinden uzaklaşıp da babasına ve Derin’e sığınmasına sinir oldu.

Selçuk’un inşaattan düşmesinin ardından Emir Tarık Tekin’in diziye devam ettiği ve karakterin yapımdan ayrılmadığı da ortaya çıktı. Ali ise okulda arkadaşlarının eşyalarını çaldığı için suçlandı. Asya, oğluna bunu sorunca da sinirlenen Ali, annesine tavır aldı. Çalınan eşyaları Ali’nin odasında bulan Asya, okulda öğretmene teslim etti ve Ali de yaptığından çok utandı.

Annesine çok kızan Ali’nin babası ile gitmek istemesi, sonrasında da Derin ile yakınlığı ekran başındaki izleyicileri adeta çıldırttı.

Sadakatsiz dizisinin Ali'si Alp Akar o kadar başarılı ki, sosyal medyada vuran vurana! 26 Sadakatsiz dizisinin Ali'si Alp Akar o kadar başarılı ki, sosyal medyada vuran vurana! 27