Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de öyle bir sahne geliyor ki Melis Sezen bile ne diyeceğini bilemedi!

Sadakatsiz’de öyle bir sahne geliyor ki Melis Sezen bile ne diyeceğini bilemedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, her yeni bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. BBC yapımı olan Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, yeni sezondaki en dikkat çeken yapımlardan. Başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı dizi, hikayesi kadar oyunculuklarıyla da konuşturuyor.

Dizinin iki karakteri var ki izleyen herkesi sinir ediyor! Her bölümde yaptıklarıyla sınırları zorlayan ikili Derin ve Volkan’ı oynayan Caner Cindoruk ve Melis Sezen, ekranda iyi bir ikili oldular.

Caner Cindoruk’un Volkan karakteri ile her hafta sosyal medyadan eleştiri oklarını üzerine çekmesi, oyuncunun ne kadar başarılı oynadığının da bir kanıtı aslında. Kimi izleyicilerin “Kusura bakmayın Caner Bey, Volkan’a saydıracağım” sözleriyle oyuncuyu da gülümseten mesajlar yer alıyor sosyal medyada.

İki ünlü isim, dizinin setinde kendi karavanlarından canlı yayınla takipçileriyle bir bağlantı kurdular. Youtube’da yayınlanan videoda, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı Sezen ve Cindoruk.

Gelen bir soruda izleyicilerden birisi, yeni bölümden bir tüyo istedi. Melis Sezen bu soruya bir yanıt vermeye çalıştı ama büyüyü bozmamak için de çok fazla konuşmadan anlattı.

Sadakatsiz'de öyle bir sahne geliyor ki Melis Sezen bile ne diyeceğini bilemedi! 7

“Çok güzel bir sahne geliyor” diyen Melis Sezen, Caner Cindoruk’un ısrarı üzerine “Caner bey beni neden sıkıştırıyorsunuz. Öyle bir sahne ki yani öyle bir sahne. Hiç bir şey söylememe gerek yok şu an, direk anlayacaksınız. Bu yeterli, gerçekten” diye konuştu.

Caner Cindoruk da partnerini destekleyerek ser verip sır vermeyen bir şekilde “Dinamik bir bölüm geliyor. O yüzden bu hafta kaçırmayın derim” diyerek konuyu kapattı.

Dizinin yarın akşam 12. bölümü ekrana gelecek.

İki oyuncunun da beden dilleri ve kahkahalarıyla birlikte sahne ile ilgili çok fazla tüyo vermeden yaptıkları bu açıklamadan sonra bakalım yeni bölümde nasıl bir sahne izleyenleri bekliyor?

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

İşte 12. bölüm fragmanı: