Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola’ya çok yazık! Sette temizlik, evde temizlik! Yine Safiye’ye bağladı ve yakalandı!

Ezgi Mola’ya çok yazık! Sette temizlik, evde temizlik! Yine Safiye’ye bağladı ve yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini oynayan Ezgi Mola’nın işi hakikaten zor! Rolü gereği sürekli temizlik yapan oyuncu, gerçek hayatında da elinden süpürgeyi, bezi düşürmüyor! Kimi zaman Safiye’ye benzetilse de onun gibi hastalıklı bir şekilde değil ama hayli titiz olduğu da artık herkesin malumu!

Oyuncunun her fırsatta eline bez alıp sildiği, elektrik süpürgesini hiç bırakmadığı, sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın esprili bir üslupla yaptığı paylaşımlarda görülüyor. Aslında Ezgi Mola da kendisiyle barışık bir insan olarak bu paylaşımları yine esprili bir üslupla kendi sayfasında yayınlıyor.

Bir başkasının onu çekmesine de çok gerek yok aslında! Zira sayfasını takip edenler biliyor ki Ezgi Mola, temizlik yaparkenki hallerini kendisi de paylaşıyor ve durumla da dalgasını geçiyor çoğu zaman.

Temizlik konusunda takıntılı Safiye’yi oynarken bütün gün sette uğraşıp duran oyuncu, bir de evine gidince aynı telaşa giriyor! Hem dizide, hem sosyal medyadaki paylaşımlarından evinde de aynı telaşı yaşayan Mola’nın işi zor gerçekten!

Oyuncunun yine evinde Safiye’ye bağladığı anları Mustafa Aksakallı görüntüledi. Elinde koltuk, masa gibi yerlerin tozlarını almak için kullandığı pratik bir el süpürgesi ile görülen oyuncu, kendini işine kaptırmış bir haldeyken kamerayı farkediyor ve gülmeye başlıyor…

Ezgi Mola’nın bu halini de Aksakallı “Bir Safiye kolay yetişmiyor” notuyla paylaşarak görenleri güldürdü…

İşte o anlardan kareler…

Ezgi Mola'ya çok yazık! Sette temizlik, evde temizlik! Yine Safiye'ye bağladı ve yakalandı! 18

Ezgi Mola'ya çok yazık! Sette temizlik, evde temizlik! Yine Safiye'ye bağladı ve yakalandı! 19

Ezgi Mola'ya çok yazık! Sette temizlik, evde temizlik! Yine Safiye'ye bağladı ve yakalandı! 20

Ezgi Mola'ya çok yazık! Sette temizlik, evde temizlik! Yine Safiye'ye bağladı ve yakalandı! 21