Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder, 1 yıl önce sanki bebeğini hissetmiş de bu pozu vermiş!

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder, 1 yıl önce sanki bebeğini hissetmiş de bu pozu vermiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren ve geçen sezon iyi bir çıkış yapan Özge Özder, dizinin ikinci sezonunda karaktere yer verilmemesi nedeniyle yapımdan ayrılmak durumunda kalmıştı.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda yeni dizi bulmakta ise sıkıntı yaşamadı. Bu sefer Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derya karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, sosyal medyada da bir hayli aktif şekilde paylaşımlar yapıyor.

Özge Özder, son dönemde bir müjde de vererek hamile olduğunu duyurmuştu. Sinan Güleryüz ile evli olan oyuncu, bebeğini heyecanla bekliyor. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Özder, sanki 1 yıl önce hamile kalacağını hissetmişti.

Oyuncu, “Elim karnımda evet… Kıyafetim pembe… Senin tahmini dünyaya geliş tarihinden tam bir sene önce… senden hiç habersiz ama sana doğru bir poz vermişim.. Öylesine… Gelişine” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Kasım ayında hamile olduğunu duyuran oyuncu, mutluluğunu hayranları ile bir kez daha paylaşmış oldu. Oyuncunun 5 aylık hamile olduğu da belirtiliyor.

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder, 1 yıl önce sanki bebeğini hissetmiş de bu pozu vermiş! 7