Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur’un 2 yıl sonra aklına geldi, işte yeni projesi!

Merve Boluğur’un 2 yıl sonra aklına geldi, işte yeni projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur, birçok başarılı projede güçlü rollerde yer almasına rağmen son yıllarda ekranda yeni projelerle yer almıyor. Oyuncunun tercihi mi yoksa teklifler istediği gibi mi gelmiyor, bu konu muallakta…

Sosyal medya üzerinden hayranları ile etkileşim halindeki oyuncu, instagram üzerinden birçok paylaşım yaparak kendisi hakkında bilgiler vermeyi sürdürüyor. Güzelliği ile dikkat çeken, hayranlarından binlerce beğeni ve iltifat alan oyuncu, 3.8 milyon takipçisi ile de hatırı sayılır bir kitleyi peşinden sürüklüyor.

Oyuncu, 2 yıl önce dijital alanda bir başka adım daha atmıştı. Youtube’da resmi bir kanal kuran oyuncu, tek bir video paylaşmış ama başka da bir içerik yüklememişti. Oyuncu, aradan geçen 2 yılın ardından yeniden youtube’a dönüş kararı aldı.

Instagram hesabından youtube kanalı için çekimler yaptığını duyuran Boluğur, “Youtube kanalım için, çekimlerim devam ediyor” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Merve Boluğur'un 2 yıl sonra aklına geldi, işte yeni projesi! 8

Son dönemde birçok ünlü isim youtube üzerinden kanal açarak, gençlere ulaşma noktasında adımlar atıyor.

Boluğur, 2018 yılının Mart ayında kanalını açmış ama bir faaliyette bulunmamıştı. Şimdi ise ciddi olarak bir hazırlık içinde ve hayranları da nasıl videolar yayınlayacağını merakla bekliyor.

Merve Boluğur'un 2 yıl sonra aklına geldi, işte yeni projesi! 9