Ana sayfa Sosyal Medya Şahan Gökbakar hem deprem için yardım çığlıkları atıyor hem de trollerle uğraşmak zorunda kalıyor!

Şahan Gökbakar hem deprem için yardım çığlıkları atıyor hem de trollerle uğraşmak zorunda kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, doğal afetlerde sosyal medya üzerinden yaptığı farkındalık çabaları ile biliniyor. Orman yangınları sırasında bölgeden önemli bilgiler veren ve yetkilileri yönlendirmeye çalışan, yardım çağrıları yapan Şahan Gökbakar, şimdi de deprem felaketiyle ilgili sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor.

Kahramanmaraş’ta aynı gün üst üste yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem ile birlikte büyük bir felaket tablosu ortaya çıktı. 13.3 milyon kişinin etkilendiği, Türkiye’nin 10 farklı ilini kapsayan bir afet yaşanırken, ünlü isimler de kendi çabaları ile bazı yardımlar sağlamaya çalışıyor.

Şahan Gökbakar da orman yangınlarında olduğu gibi yine duyarlılık sergileyerek sosyal medya üzerinden enkaz altında kalanların mesajlarını paylaşarak yetkililere sesleniyor hem de yardım faaliyetleri için paylaşımlar yaparak insanları yönlendiriyor hem de bazı önerilerde bulunuyor.

İşte böyle bir ortamda Şahan Gökbakar, sosyal medya trolleri ile de uğraşmak durumunda kalıyor. Kendisine ait olmayan sözler ile sosyal medya üzerinde bir anda linç ile karşı karşıya kalan ünlü oyuncu, isyanının yine twitter üzerinden sergiledi.

Şahan Gökbakar, insani çabaları sırasında yaşadığı bur trol saldırısına şu sözlerle isyan etti:

“Millet göçük altında yaşam mücadelesi veriyor. Ben, eşim iki gündür maddi manevi yardım için çırpınıyoruz. Onlarca insanın bulunmasına vesile olduk. Kimseye tek laf etmeden halkımıza yardım etmeye çalıştık. BANA AIT OLMAYAN BIR SORUYLA hedef yapmaya çalışıyor aşağılık troller.”

Şahan Gökbakar hem deprem için yardım çığlıkları atıyor hem de trollerle uğraşmak zorunda kalıyor! 7

Ünlü oyuncunun kendisine ait olmayan sözlerin sosyal medyada çeşitli hesaplar üzerinden paylaşılarak yapılan bu duruma isyan etti.