Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi dizisi ilk bölümünü izleyiciler nasıl buldu? İşte ilk yorumlar!

Şahin Tepesi dizisi ilk bölümünü izleyiciler nasıl buldu? İşte ilk yorumlar!

tarafından ker_def

Şahin Tepesi dizisi ilk bölümüyle atv ekranında izleyicilerle buluştu. Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Leyla Tanlar, Kaan Taşaner ve Mustafa Mert Koç gibi usta ve başarılı genç oyuncularıyla güçlü bir kadroya sahip olan Şahin Tepesi dizisine sosyal medyada olumlu yorumlar yapıldı.

Televizyon Gazetesi Detay

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşının ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatan dizi, aşk ve entrika dolu bir yapım olarak lanse edildi.

Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Kara Sevda gibi dizileri yöneten Hilal Saral’ın yönetmenliğindeki Şahin Tepesi dizisinin ilk bölümü sosyal medyada ciddi şekilde yankılandı.

Dizinin genel olarak beğenildiği mesajlardan anlaşılmakta.

İşte Sosyal medyaya yansıyan Şahin Tepesi dizisiyle ilgili yorumlardan bazıları:

“Bölüm o kadar güzeldi ki gerçekten beklediğimden çok daha güzel çıktı. Haftaya da kesinlikle izleyeceğim #ŞahinTepesi”

“Mükkemmel bir iş olmuş. Boran’ı Leon’dan farklı biri olarak görmek, farklı olsa da çok yakışmış Efe ona… Diğer oyunculara denecek hiçbir şey yok, her şey çok içime sindi.”

“Zerrin Tekindor’u çok özlemişim. Tüm rollerin cuk oturduğu, hikayenin su gibi aktığı, tansiyonu hiç düşmeyen bir 140 dakika izledim. Emeklere sağlık bol şans… #ŞahinTepesi”

“Deniz’in acısı da çok güzel geçti, Leyla Tanlar harikaydı…”

“Melek, Tuna, Cem ve Efe’yi de çok sevdim ama Verda kız açık ara favorim.”

“Uzun zamandır ekranlarda içime sinen, karakterlerine ısındığım ve tutmasını çok istediğim bir dizi olmamıştı. Gerçekten çok beğendim. Umarım reytingi hayal kırıklığına uğratmaz.”

“Mustafa Mert Koç bu role baya yakışmış, beğeniyordum zaten ve Boran Kuzum cidden çok yakışıklı. Kaliteli bir işe benziyor, sevdim ilk bölümü #şahintepesi”

“Valla ben diziyi baya baya beğendim, telefonu bile elime almadan izledim gayet heyecanlıydı. #ŞahinTepesi”