Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi’nin tanıtımını izleyenler, Söz dizisini topa tuttu!

Şahin Tepesi’nin tanıtımını izleyenler, Söz dizisini topa tuttu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de Pazartesi akşamlarının çok konuşulan dizisi Söz’e, şu sıralar farklı bir tepki yağıyor.

Geçtiğimiz sezon sonunda Yavuz’un büyük aşkı olan Bahar’ın sezon finaline kurban edilmesi, izleyicileri çok üzmüştü.

Uzun süre, bir şekilde Bahar’ın ölmediği ve geri döneceğine inanan izleyiciler, son umutlarını da kaybetti.

Çünkü Aybüke Pusat, atv’de yeni başlayacak olan Şahin Tepesi dizisinde yer alacak. Dizinin ilk teaser’ı yayınlandı.

Şahin Tepesi'nin tanıtımını izleyenler, Söz dizisini topa tuttu! 7

Tanıtımı izleyenler Boran Kuzum ile Aybüke Pusat’ı yeni dizilerinde birbirlerine yakıştırdılar ama Söz dizisine eleştiriler de devam etti.

Aybüke Pusat’ın oynadığı Bahar’ın diziden çıkmasına hala çok kızan izleyiciler, Söz dizisinin büyük hata yaptığı görüşünde.

“Bahar, Yavuz hiç iyi değil sana ihtiyacı var, Söz dizisi büyük yanlış yaptı, Bahar sen Yavuz’a yakışıyorsun geri dön, Söz ne kaybettiğine bir kez daha baksın, Yavuz komutan görmesin,

İşte Şahin Tepesi ilk tanıtımı:

Şahin Tepesi dizisi hakkında…

Ay Yapım’ın yeni dizisi “Şahin Tepesi”, yakında atv’de!

Muhteşem bir oyuncu kadrosuyla seyirci beğenisine sunulacak “Şahin Tepesi”nin hazırlıkları hızlandı. Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni dizisinin çekimleri başladı. Çok yakında izleyiciyle buluşacak olan “Şahin Tepesi”nin yönetmen koltuğunda Türkiye’nin tek Emmy ödüllü dizisinin yönetmeni Hilal Saral oturuyor. Hilal Saral bu dizi için daha önce Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Fatmagül’ün Suçu Ne ve Kara Sevda gibi dizilerde işbirliği yaptığı senarist Melek Gençoğlu’yla yeniden bir araya geldi. Dizinin oyuncu kadrosunda ise usta oyuncular Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu’nun yanı sıra genç yetenekler Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor.

“Şahin Tepesi” birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşını ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatacak.