Ana sayfa Dizi Haberleri Şahsiyet 4. bölüm ne zaman? 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şahsiyet 4. bölüm ne zaman? 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

tarafından zk zk

PuhuTV’de Fi dizisinden sonra büyük beğeni toplayan ve ilk 3 bölümüyle dikkatleri çeken Şahsiyet dizisinin 4. bölümü için meraklı bekleyiş bir süredir devam ediyor.

Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu gibi isimlerin rol aldıkları ve AY Yapım imzalı dizinin 4. bölüm fragmanı ile ilgili açıklama PuhuTV’den heyecanla bekleniyor. Fragman gelir gelmez sizlerle paylaşacağız ancak bir süredir diziyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmıyor. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da fragmanın ne zaman yayınlanacağı da henüz yanıtlanmadı. Biz de sizler için araştırıyoruz ancak henüz yeni bir haber yok.

Şahsiyet 4. bölüm ne zaman? 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8

İzleyenler internette sıklıkla konuyla ilgili araştırma yapıyorlar. Konusu, oyunculukları ile çok beğenilen dizinin ardından geçtiğimiz günlerde Dip dizisinin ilk 2 bölümü yayınlanmıştı. Verilen aranın ardından Şahsiyet’in de yeni bölümü heyecan içinde bekleniyor.

Dizinin 3. bölümünün son sahnesinde Cansu Dere’nin oynadığı Nevra, bir köye gidiyor ve bir kapıyı çalıyordu. Kapıyı açan kişi Müjde Ar’ın oynadığı kişi çıkıyor. Nevra’nın seslenmesiyle annesi olduğunu öğreniyoruz.
Şahsiyet 4. bölüm ne zaman? 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9

ŞAHSİYET 3. BÖLÜM ÖZETİ şöyle:

Geçirdiği kalp krizi yüzünden hastanede, müşahade altında kalması gereken Agâh’ın bir an önce oradan ayrılması gerekmektedir. Acilen yapması gereken gizemli bir işi vardır. Ancak ailesi ve doktorların hastaneden kaçmak kolay değildir. Bu sırada, çıkmaz sokaklarla dolu bir soruşturmanın içinde kaybolmuş olan Nevra’nın Agâh’la arasındaki önemli bir ortak nokta ortaya çıkacaktır.