Ana sayfa Kadın Haberleri Ebru Şahin için öyle bir söz söylendi ki, hayranları çıldırdı!

Ebru Şahin için öyle bir söz söylendi ki, hayranları çıldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uçankuş TV’de yayınlanan magazin programında Ebru Şahin ve Oğuzhan Koç hakkındaki iddialarla ilgili yapılan konuşmalar sosyal medyada birçok kişiyi rahatız etti. Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile son dönemde büyük popülerlik kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin, tatil için gittiği Çeşme’de yalnız başına huzurlu bir tatile başladı.

Ancak aynı otelde İbrahim Büyükak ile Oğuzhan Koç da bulunuyordu. Oğuzhan Koç’un Ebru Şahin ile yakınlaştığı şeklinde ortaya atılan iddialar büyük şaşkınlık yarattı. Oğuzhan Koç, “Siz bile inanmıyorsunuz yazdığınız şeye… Yapmayın gözünüzü seveyim ya” diyerek dedikoduları yalanladı.

Bu konunun konuşulduğu Uçankuş TV’deki magazin programındaki bazı ifadeler rahatsızlık yarattı. Programın yorumcusu “Ebru bakmayın böyle naif durduğuna. Ebru kadının çapkını yani” diyerek sosyal medyada eleştiri dalgasının hedefi oldu.

Ebru Şahin hayranları bu sözlere ve yapılan habere tepkiliydi. Binlerce mesaj paylaşıldı ve hem bu dedikodunun ortaya atılmasına hem de Uçankuş TV’de ‘kadının çapkını’ ifadesine tepki gösterildi.

Ebru Şahin’e psikolojik şiddet uygulandığını belirten birçok kullanıcı, Uçankuş TV’deki bu yoruma tepkide bulundu.

Ebru Şahin için öyle bir söz söylendi ki, hayranları çıldırdı! 8

Ebru Şahin için öyle bir söz söylendi ki, hayranları çıldırdı! 9

Sosyal medyada birçok kullanıcı Ebru Şahin’den özür dilenmesi gerektiğini belirten mesajlarla Uçankuş TV’ye tepkilerini hashtag açarak gösterdiler.