Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’den sonra Sefirin Kızı dizisini değiştirecek bomba gibi transfer!

Tuba Büyüküstün’den sonra Sefirin Kızı dizisini değiştirecek bomba gibi transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmaya devam eden Sefirin Kızı dizisinde büyük bir değişim dalgası yaşanıyor. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından hikayenin bambaşka bir noktaya doğru ilerlediği de görülmeye başlandı.

Mavi karakteri ile hikayeye katılan Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ile birlikte adeta sazı eline aldı ve hikayeyi değiştirmeye başladı. Sefirin Kızı dizisinin Tuba Büyüküstün’ün katılması ile birlikte yeni bir yola çıkması, beraberinde yeni karakterler ile hikayenin farklılaştırılması ihtiyacını da doğruyor.

Senaristler Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur’un yavaş yavaş Sefirin Kızı’nın eski yan karakterlerinin rolünü azaltıp, yeni karakterlerle yeni bir kurgu üzerinde ilerlemesi de bekleniyor. İşte tam da bu adımı destekleyen bir transfer gerçekleştirildi.

Tuba Büyüküstün'den sonra Sefirin Kızı dizisini değiştirecek bomba gibi transfer! 9

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre en son Ufak Tefek Cinayetler isimli dize yer alan ünlü oyuncu Ferit Aktuğ artık Sefirin Kızı dizisinde hayranlarıyla buluşacak.

Dizide Bora karakterine hayat verecek olan oyuncunun nasıl bir değişime sebep olacağı da heyecanla bekleniyor. 1978 Ankara doğumlu olan Ferit Aktuğ, bugüne kadar birçok dizide rol aldı…

2002 yılında Koçum Benim isimli diziyle sektöre adım atan oyuncu; Kampüsistan, Haziran Gecesi, Kavak Yelleri, Aramızda Kalsın, Kördüğüm, Ufak Tefek Cinayetler, 10 Bin Adım gibi dizilerde boy gösterdi.

Aktuğ, Kavak Yelleri dizisindeki Metin Kaygısız karakteri ile akıllara yazılmıştı.