Ana sayfa Dizi Haberleri Sakla Beni 2. bölümde Mete, İncila’nın etkisinden çıkamayacak!

Sakla Beni 2. bölümde Mete, İncila’nın etkisinden çıkamayacak!

tarafından ker_def

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı Sakla Beni yeni bölümüyle 9 Kasım Perşembe akşamı Star’da…

9 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek Sakla Beni’nin yeni bölümünün konusu şöyle; Çocukluğundan beri aşkını yüreğinde taşıdığı adamla hayatının en özel anlarını yaşayan İncila, gerçekleşmesi güç hayalleri ve acı gerçekler arasında sıkışıp kalmıştır.

Kim olduğunu öğrenmemesi için evde köşe bucak Mete’den kaçan İncila, bir yandan da Naz’ın bu yaşananları öğrenmemesi için çaba harcar.

Naz ile nişanlanarak evlilik yolunda ilerleyen Mete, bir anda ortaya çıkıp kaybolan bu gizemli kıza karşı hissettiği güçlü ve derin bağın etkisindedir. Hissettiği bu duygular, Naz ile ilgili kafasındaki soru işaretlerini daha da arttırır.

Mete’nin aşkıyla yanıp tutuşurken heyecan ve korkunun gölgesinde onunla yeniden karşı karşıya gelmek, İncila ve Mete arasındaki bağı güçlendirse de, İncila bu oyuna bir son vermesi gerektiğinin farkındadır.

Son kez Mete’nin karşısına çıkmaya karar verdiğinde, her şeyi mahvedebilecek bombanın bir fitilinin ateşlendiğinin farkında değillerdir.

Yapımını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent.”

Sakla Beni, 9 Kasım Perşembe 20.00’de Star’da.