Ana sayfa Dizi Fragmanları Sakla Beni dizisi 13. yeni bölümde Mete’yi şaşırtacak karşılaşma!

Sakla Beni dizisi 13. yeni bölümde Mete’yi şaşırtacak karşılaşma!

tarafından ker_def

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı Sakla Beni yeni bölümüyle 25 Ocak Perşembe akşamı Star’da.

25 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek Sakla Beni’nin yeni bölümünün konusu şöyle; Bir anda kendini anlam veremediği bir tehlikenin içinde bulan İncila, Mete ile yaşadığı gizli ilişkinin ortaya çıkması tehdidiyle karşı karşıya kalır.

İncila ile ilgili öğrendiği gerçeğe inanmakta zorlanan Naz, her şeyin rengini değiştirebilecek bu gelişme karşısında karmaşık duygular içindedir.

Bu sırada Atıf’ın Belgin’e yaptığı evlilik teklifi öğrenenleri şaşkınlığa uğratırken, aileler arasında çıkacak büyük çatışmanın da habercisidir.

Babası gibi bir baba olmak istemeyen Mete, Naz ile ilişkisini yürütmeye çabalarken İncila üzerindeki tehditten kurtulmak için tüm sınırları zorlar. İncila’nın sıkıntısını anlamaya çalışan Mete ona büyük acılar yaşatmış tanıdık bir yabancıyla yüz yüze gelir.

Yapımını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent.”

Sakla Beni, 25 Ocak Perşembe 20.00’de Star’da.