Ana sayfa Dizi Fragmanları Sakla Beni dizisi 5. yeni bölümde tüm oklar İncila’nın üzerinde

Sakla Beni dizisi 5. yeni bölümde tüm oklar İncila’nın üzerinde

tarafından ker_def

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı Sakla Beni yeni bölümüyle 30 Kasım Perşembe akşamı Star’da…

30 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek Sakla Beni’nin yeni bölümünün konusu şöyle; İncila’nın Mete’ye attığı tokadı gören Naz büyük bir şaşkınlık yaşarken, zor bir durumda kalan ikili Naz’a ve ev halkına en uygun açıklamayı yapmaya çalışır. Bu son gelişme tüm şimşekleri İncila’nın üstüne çekerken, Naz’ın tüm gücüyle onun arkasında durması İncila’nın yaşadığı suçluluk duygusunu daha da artırır.

İncila ve Mete git gide daha büyük bir çıkmaza girerken, kızını İncila’dan uzak tutmak isteyen Filiz, Müberra ile sorunu çözecek bir plan için harekete geçer. Bu planı halasından öğrenen İncila, içine sıkıştığı çıkmazdan kurtulabilmek için mücadele ederken yanlış birine güvendiğinin farkında değildir.

Düğün günü Filiz’in ani hamlesiyle herkes için içinden çıkılmaz hale gelirken, İncila’nın bir kaçış planı peşinde olduğunu öğrenen Mete onunla yüzleşir. İncila tüm suçlamalarına rağmen Mete’nin karşısında dik durmaya çalışırken bu sefer zor bir karar vermesi gereken kişi Mete olacaktır.

Yapımını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

Sakla Beni, 30 Kasım Perşembe 20.00’de Star’da.