Ana sayfa Dizi Haberleri Ödüller ve yurt dışı başarıları üst üste geliyorken Bambaşka Biri dizisi neden finale yürüyor?

Ödüller ve yurt dışı başarıları üst üste geliyorken Bambaşka Biri dizisi neden finale yürüyor?

tarafından ker_def

Bambaşka Biri dizisinin 16. bölümde final yapacağına yönelik haberler izleyenleri çok kötü etkilerken, dizinin yurt dışında elde ettiği başarılara yenileri ekleniyor.

Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, iyi başladığı ekran sürecinde hikayesinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle reyting kayıpları yaşadı.

Ancak hem sosyal medyada hem de yurt dışındaki televizyon yayıncıları arasında bir anda popüler hale gelen dizinin 16. bölümde final yapacak olması önemli bir tezat oluşturuyor.

Yurt dışı başarılarına bir ödül daha ekleyen Bambaşka Biri dizisinin Türkiye’deki dizi hayranları tarafından yeterince desteklenmeyen bir proje olduğu gerçeğini de görmek gerekiyor.

Yerli dizi hayranlarının ilgisizliği ile final yapma noktasına doğru sürüklenen dizi son olarak Avrupa Yayın Birliği Endüstrisi’nin prestijli ödülü Rose d’Or Ödülleri’nde “En İyi Dizi” ödülünün sahibi oldu.

FOX’un sevilen dizisi Bambaşka Biri; 13 ayrı kategoride 700’den fazla projenin yarıştığı, uluslararası eğlence ve medya sektöründe ‘mükemmellik ve başarının altın standardı’ olarak anılan, Avrupa Yayın Birliği Endüstrisi’nin prestijli ödülü Rose d’Or Ödülleri’nde “En İyi Dizi” ödülünü kazanarak bir kez daha gurur verdi.

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Bambaşka Biri dizisi, uluslararası televizyon endüstrisinin en prestijli ödüllerinden Rose d’Or Ödülleri’nde Brezilya, Belçika, İngiltere, İspanya ve Polonya’dan katılan altı finalist arasından En İyi Dizi Ödülü alan ilk Türk dizisi oldu.

Yayınlandığı günden itibaren uluslararası basında da en çok konuşulan dizilerden biri olan Bambaşka Biri, Londra’da düzenlenen Rose d’Or Ödülleri’nde aldığı bu ödülle büyük bir başarıya imza attı.