Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisi reytinglerde kötü ama algıda çok iyi!

Şampiyon dizisi reytinglerde kötü ama algıda çok iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisi, bu sezonun en ilginç yapımlarından birisi oldu. Pandemi döneminde çekimleri durdurulan dizi, Haziran ayı ile birlikte yeniden sete çıktı.

Dizinin yeni bölümleri de artık Perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Gizem Karaca’nın başrolünde yer aldığı diziden Erdal Özyağcılar ayrılmıştı. Dizi, başarılı bir prodüksiyon olmasına rağmen reytinglerde bir türlü beklentileri karşılayamadı.

Ancak TRT1 dizinin arkasında durdu ve reytingleri düşük olsa bile bir sezonu tamamlamasına izin verdi. Şampiyon dizisi de finale doğru her geçen hafta daha da çok yaklaşıyor.

Tolgahan Sayışman’ın Siyah İnci ve Bir Umut Yeter dizilerindeki sıkıntılı halinden eser yok. Şampiyon dizisi temelde başarılı olmuş bir yapım. Çünkü hem hikayesi hem kadrosu hem de izleyici algısı çok olumlu.

Birçok izleyici dizinin bitmemesini 2. sezonda da devam etmesini istiyor. Tek sorun reytinglerin düşüklüğü ama TRT1 bunu tölere edebiliyor. Tabii ki en fazla 1 sezon tölere edilebilir bir durum bu.

Şampiyon dizisinin 28. bölümü 2 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak ve yine iddialı sahnelerle izleyiciler ekran başında farklı duyguları aynı anda yaşayacak. İşte yeni bölümden yeni görüntüler: