Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon dizisinde ayrılık mı var? Şampiyon 27. bölüm fragmanı çok iddialı!

Şampiyon dizisinde ayrılık mı var? Şampiyon 27. bölüm fragmanı çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şampiyon dizisinin 26.yeni bölümü izleyicilerle 18 Haziran Perşembe günü buluştu. Dizi uzun bir aradan sonra yeni gününde yeniden ekrana dönmüş oldu. Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı ve Gizem Karaca’nın başrolünde yer aldığı dizi, ilk olarak Perşembe günleri yayınlanmış ama düşük reyting alınca Pazar gününe alınmıştı.

Yeniden Perşembe gününe dönen Şampiyon, yaz aylarında yayınlanacak olan 6 bölümün ardından final yaparak ekranlara veda edecek.

Dizinin hayranları Şampiyon’u çok özlemişti ve dönüşü de büyük mutluluk ile karşılandı. Şampiyon dizisinde 27. bölüm ise 25 Haziran Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Heyecanlı anların yaşanacağı dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Şampiyon dizisinin 27. bölümünde Gizem Karaca’nın canlandırdığı Elisa Elif karakterinin ölüp ölmeyeceği de merak konusu oldu. Dizinin tanıtımında Elisa bir mezarın içinde görülüyor. Hareketli anların yaşanacağı dizide Zafer ise Fırat’ı kurtarmak isterken bıçakla yaralanıyor.