Ana sayfa Dizi Haberleri Hayal Köseoğlu, İstanbullu Gelin’de hiçbir sette görmediğini şeyi gördü!

Hayal Köseoğlu, İstanbullu Gelin’de hiçbir sette görmediğini şeyi gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisi, 1. sezonunu pandemi nedeniyle 28. bölümü ile tamamlamak durumunda kaldı. Dizinin önemli isimlerinden birisi de Açelya karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu. Ünlü oyuncu, katıldığı youtube sohbet programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Mucize Doktor dizisinin setinde birbirlerine çok bağlı olduklarını belirten oyuncu, benzer bir durumu İstanbullu Gelin dizisinin setinde de yaşadı. İstanbullu Gelin dizisinde de Zeynep Gürsoy karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu, çok iyi isimlerle birlikte aynı sette yer alma fırsatı yakaladı. Hayal Köseoğlu, setteki durumu şu sözlerle anlattı:

“İstanbullu Gelin’de çok ciddi bir, birbirine bağlılık vardı. Hiçbir sette görmediğim kadar birbirine bağlılık vardı. İnanılmaz… İnsanlar çok iyi anlaşıyordu. Sürekli bir kahkaha, sürekli bir espri, sürekli yüksek enerji. Çok tatlılardı. Zordur aslında ilk bölümden değil, sonraki bölümden bir diziye girmek. Biraz gergindir. Daha önce oynadığım insanlar da vardı. Çok bağırlarına bastılar.”

Hayal Köseoğlu, bir izleyicinin sorusu üzerine Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve karakterini oynamayı çok arzu ettiğini de anlattı. Bu diziye 41. bölümde Derya karakteri ile katılan Hayal Köseoğlu, kısa bir süre yapımda kalmıştı.