Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisinden keşke ayrılmasaydı!

Şampiyon dizisinden keşke ayrılmasaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Şampiyon, 29 Mart Pazar akşamı yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı ve Gizem Karaca’nın başrollerinde yer aldığı dizide Yaman hoca karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar yapıma veda etmişti.

Şampiyon dizisi hayranlarının ayrılmasına çok üzüldüğü Özyağcılar, yarın akşamki yeni bölümde kısa rollerle yeniden kendini hatırlatacak. Dizinin takipçilerinin Yaman karakterinin ölmesi nedeniyle hem üzüntülü hem de şaşkın olduğunu söyleyebiliriz.

Şampiyon dizisinden keşke ayrılmasaydı! 8

TRT’nin kurumsal kararı gereği geçen hafta ve bu hafta tatil yapan Şampiyon dizisi ekibinin hafta ortasından itibaren yeniden sete dönüp dönmeyeceği, tatilin uzayıp uzamayacağı merak ediliyor.

Dizide Fırat Bölükbaşı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman da instagram hesabından paylaşımda bulundu.Takipçileri yeni bölümü sabırsızlıkla beklediklerini belirtirken, oyuncuyada koronavirüse karşı kendisine ve ailesine iyi bakması temennileri yapıldı.

Şampiyon dizisinden keşke ayrılmasaydı! 9