Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisinin Elif’i Gizem Karaca’ya Güzel Köylü baskısı var!

Şampiyon dizisinin Elif’i Gizem Karaca’ya Güzel Köylü baskısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Şampiyon dizisinde Elisa Elif karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gizem Karaca, sette çalışmaların durdurulması nedeniyle İzmir’deki evine dönmüştü.

Doğal bir ortamda hayvanlarıyla birlikte yaşayan Karaca, bahçesini ekip, mahsülleri de toplayarak organik bir hayat yaşıyor. Oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir evde kalmasına rağmen hayranlarından gelen mesajlarla bir hayli motive olmuş durumda. Zaman zaman instagram hesabından paylaşımlar yapan oyuncu, “Çok tatlı çok pozitif mesajlar geliyor, iyi ki varsınız” diyerek takipçilerine teşekkür etti.

Karaca’nın hayranları hem güzelliğine yönelik iltifatlar yaptı hem de başrolünde yer aldığı Güzel Köylü dizisinin yeniden başlaması için mesaj üstüne mesaj bıraktı.Birçok kişinin farklı platformlarda benzer mesajlar yazdığını görebilirsiniz.

Bir dizi hayranı, “Güzel Köylü yeniden başlasın, çok güzeldi bir daha yayınlansın” diye mesaj bıraktı.Hala diziyi izlediklerini ve çok beğendiklerini belirten başka takipçiler de oldu. Bir takipçisi, “Vallaha Güzel Köylü’nün tekrarını senin için izliyoruz” diye belirtti.

Şampiyon dizisinin Elif'i Gizem Karaca'ya Güzel Köylü baskısı var! 8

Güzel Köylü dizisinin yeniden ekrana dönmesi konusunda daha önce de sosyal medyada birçok paylaşım yapılmış ve yönetmen Mustafa Şevki Doğan, bunun şu aşamada pek de mümkün olmadığını duyurmuştu. Doğan’ın açıklamasını aşağıda bulabilirsiniz.

Şampiyon dizisinin Elif'i Gizem Karaca'ya Güzel Köylü baskısı var! 9

Güzel Köylü, başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun paylaştığı toplam 52 blüm süren bir diziydi. 25 Haziran 2014 tarihinde ilk kez ekrana gelen yapım, 17 Haziran 2015’te yayından kaldırıldı.

Dizide yaşadığı talihsiz olaylar sonuncunda İstanbul’dan Güzelköy’e yerleşen Gül isimli genç bir kızın hikâyesi anlatılmaktadır.