Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul setinde Berker Güven, Bahar Şahin’in aklını almış!

Zalim İstanbul setinde Berker Güven, Bahar Şahin’in aklını almış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinin dört genç oyuncusu Bahar Şahin, Sera Kutlubey , Ozan Dolunay ve Berker Güven, youtube ortamında canlı yayında hoş bir sohbet yaptı. Geliri koronavirüs nedeniyle zarar gören ailelere bağışlanmak üzere Ahbap derneğine aktarılacak olan youtube canlı programı yapan Berker Güven, setteki bir anısını aktardı.

Araya giren Bahar Şahin, çekimler sırasındaki o sahnede ne kadar çok koktuklarını söyledi ama hepsi bir şakaydı. Bahar Şahin, o sahneyi ve yaşadıkları korkuyu şöyle anlattı.

“Kendisi ne yapmış biliyor musunuz, çerçevedeki camı çıkartmış, bize de söylemiyor. Kayıt sırasında çerçeveye yumruk attı. Hepimiz Berker’in eline kitlendik, Cevdet (Mercan) hocam da buna dahil, ekip de buna dahil. Biz sandık ki, cama yumruk attı.Meğersem camı çıkartmış.”

Berker Güven ise kahkaha atarak “Yapar mıyım, manyak mıyım? Kendimi sağlam almadan” diyerek çok güldürdü. Bahar Şahin, “Bizi neden bu gerileme boğdun?” diye sordu. Sera Kutlubey, “Seviyor o germeyi” şeklinde konuştu.

Berker Güven ise gerçekçi olması için böyle yaptığını belirtti. Videodan programı izleyebilirsiniz: