Ana sayfa Sosyal Medya Şampiyon dizisiyle ekrana dönen Gizem Karaca tükenmişlik sendromu yaşamamış!

Şampiyon dizisiyle ekrana dönen Gizem Karaca tükenmişlik sendromu yaşamamış!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Şampiyon dizisine Elisa isimli karakter ile katılan Gizem Karaca, bir süredir İzmir’de köy hayatı yaşıyordu. İstanbul’a Mahsusa isimli film ile yeniden dönen ardından da Şampiyon dizisine başlayan oyuncu, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddiasını yalanlayan Karaca, “Sadece bir süreliğine kendime, eşime ve aileme vakit ayırmak istedim” diye konuştu.

1,5 yıllık sürenin kendisine iyi geldiğini bu dönemde dizilerde yer almayı değil,sinemayı tercih ettiğini anlatan Gizem Karaca, “Daha dingin, sağlıklı bir sene geçirdim. Hollywood yerine şimdi Kanada’ya çevirdim rotamı (gülüyor). Geçtiğimiz eylülde birkaç haftalığına Toronto’ya gittik, orada başarılı ve uluslararası oyuncularla çalışmaya açık olan bir ajansla bağlantı kurdum, görüştük ve ilerleyen zamanlarda belki sürpriz bir şeyler neden olmasın?” diye konuştu.

Hayatının bu döneminde mottosunun ‘acele etme ve o kadar fedakar olma” şeklinde olduğunu anlatan Gizem Karaca, daha bilinçli adımlar atmaya gayret edeceğini belirtiyor.

Şampiyon dizisinde sürprizli, deli dolu bir kız olan Elisa’ya hayat verdiğini belirten Karaca, “Yurt dışında bir fanusun içinde büyütülmüş, her kötülükten uzak tutulmaya çalışılmış fakat bu durumdan kendini bir şekilde sıyırmış ve karakterini yaratabilmiş. Türkiye’ye gelmesinin de bir nedeni var ve tamamen ona odaklı” diyerek karakterine gönderme yaptı.

Şampiyon dizisinin ekibinin çok keyifli ve işi odaklı olduğunu anlatan Gizem Karaca, ekibin güzel kaynaşmış olmasının ve kendisini sıcak karşılamalarının önemine işaret etti.