Ana sayfa Dizi İzle Saniye, Züleyha hakkında konuşurken yakalanıyor – Bir Zamanlar Çukurova 4. Bölüm

Saniye, Züleyha hakkında konuşurken yakalanıyor – Bir Zamanlar Çukurova 4. Bölüm

tarafından ker_def

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 4. bölümü 4 Ekim Perşembe günü izleyicilerle atv ekranlarında buluştu. Dizinin 4. bölümünden görüntüler de youtube’da yayınlanmakta…

4. bölümde başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranları için hazırlandı.

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Yaman çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu
İşçi olan iki kardeş yanlarında manevi kız kardeşleri de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelirler. İki kardeş büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Çiftlik sahibi ise manevi kız kardeşlerine aşık olur. Çiftliğin ağası hem aşıktır hemde ölümcül bir hastadır. Bu iki kardeşten gözü açık olan zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Aslında gözü açık olan bu kardeş manevi kız kardeşine deliler gibi aşıktır. Kız zengin adam ile evlenir ama gözü açık manevi kardeş gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.