Ana sayfa Dizi Haberleri Şapkayı çıkartıp Sen Çal Kapımı dizisini kutlayalım!

Şapkayı çıkartıp Sen Çal Kapımı dizisini kutlayalım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i başrolde buluşturan Sen Çal Kapımı, yaz ekranının en başarılı dizisi olduğunu bir kez daha kanıtladı. 6. bölümü ile 19 Ağustos Çarşamba akşamı Fox TV’de yayınlanan dizi, elde ettiği reytinglerle başarısını bir kez daha kanıtladı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in uyumlu hali, enerjileri dizinin reytinglerinin de yüksek gelmesini sağlıyor. Yaz aylarında kolay kolay bir dizinin çıkamayacağı 7’li reytinglerde ilerleyen Sen Çal Kapımı, başarısını kutluyor.

İddialı bir yükseliş sergilediği gözlenen dizinin sağlam adımlarla kış sezonuna doğru ilerlediğini söyleyebiliriz. Herkes şapkasını çıkartıp diziyi tebrik etmeli. Zira, televizyona olan ilginin çok düştüğü yaz döneminde Sen Çal Kapımı oldukça başarılı bir iş ortaya koyuyor.

Masterchef Türkiye yarışması ile birlikte Sen Çal Kapımı, 19 Ağustos Çarşamba gününün de en başarılı yapımı oldu.

Totalde 7.15 reyting ve 22.99 izlenme payı elde eden dizi birincilik elde etti. Dizinin AB grubunda 7.16 reyting ve 22.07 izlenme payı ile ikinci olduğunu belirtelim. Ayrıca ABC1 grubunda en yüksek reytingler geldi. 7.52 reyting ve 23.14 izlenme payı ile ABC1 grubunda dizinin çok iyi performans gösterdiğini ve gün ikincisi olduğunu söyleyebiliriz.

Sen Çal Kapımı dizisinin sergilediği bu başarı Eylül ayında da devam edecek mi? İlk olarak Benim Adım Melek dizisi 2 Eylül itibariyle Sen Çal Kapımı ile reyting yarışına girişecek. Çarşamba’nın bir başka iddialı yapımı Doğduğun Ev Kaderindir’in de Eylül ayında başlayacağını hatırlatalım. Kuruluş Osman’ın daha geç ekrana gelmesi bekleniyor.

ÖĞRETMEN Mİ, YOKSA SEN ÇAL KAPIMI MI?

Şapkayı çıkartıp Sen Çal Kapımı dizisini kutlayalım! 7

Bir başka konu ise Fox TV’nin iki diziden hangisini seçeceği meselesi… Fox TV’nin Öğretmen dizisinin çekimleri de devam ediyor. Çarşamba akşamları bu durumda hangi dizi ekrana gelecek işte bu konu da merakla bekleniyor.