Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Filiz Küçükköse’nin zayıflığı, Didem Balçın’ın yeni sürprizi!

Hazal Filiz Küçükköse’nin zayıflığı, Didem Balçın’ın yeni sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya vasıtası ile hayranlarına direkt ulaşan ünlü oyuncular, sık sık paylaşımlar yaparak mesaj veriyor. Hazal Filiz Küçükköse zayıflığı ile dikkat çekerken, Didem Balçın yeni proje müjdesi verdi. Merve Oflaz’ın hayvan sevgisi ve Eslem Akar mutluluğu da görülmeye değer.

En son pandemi öncesinde Zemheri dizisinde izlediğimiz Hazal Filiz Küçükköse, uzun yıllardır kariyerinde adım adım yükseliyor. Güzelliği ile göz dolduran, performansı ile alkış alan oyuncu, zayıflığıyla da dikkatleri çekiyor.

Hazal Filiz Küçükköse'nin zayıflığı, Didem Balçın'ın yeni sürprizi! 10

Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarıyla bilinen Didem Balçın hayranlarına yeni bir sürpriz verdi. Koray Candemir ve Harun Tekin’i etiketleyerek paylaşımda bulunan oyuncu, “Çünkü şakalı akustik zamanı, heyecanım büyük” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Şakalı Akustik bilindiği üzere Harun Tekin ve Koray Candemir’in birlikte hazırladıkları kabare – konser karışımı bir program.

Hazal Filiz Küçükköse'nin zayıflığı, Didem Balçın'ın yeni sürprizi! 11

Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser olarak izlediğimiz Merve Oflaz, hayvan sevgisiyle de biliniyor. Oyuncu, sıklıkla hayvan sevgisini aşılayan paylaşımlar yapmayı sürdürüyor.

Hazal Filiz Küçükköse'nin zayıflığı, Didem Balçın'ın yeni sürprizi! 12

En son Aile Şirketi isimli diziyle gündeme gelen Eslem Akar halinden memnun.Gülümseyen pozuyla takipçilerinden beğeni alan oyuncu, güzelliği ile de iltifatları kaptı.

Hazal Filiz Küçükköse'nin zayıflığı, Didem Balçın'ın yeni sürprizi! 13